tiistai 8. toukokuuta 2012

Tämmöstä meillä!


Meille on kyllä tapahtunut viimeisen reilun viikon aikana! Ensin lähdettiin Vaattojärvelle vappua edeltävänä perjantaina. Olin varannut Taaville ajan Pellon eläinlääkäriin Pekalle hampaiden poistoon. Kaikki lemmikkini olen Pekalla käyttänyt,koska Pekka on tosi pätevä! Mentiin sinne ja raukka herranen nukutettiin,sääliksi kävi! Taavilla oli painoa 5, 7 kg. Pekka kertoi pystykorvien olevan huonoja nukahtamaan nukutuksesta huolimatta ja laittoi Taaville 6 kg edestä nukutusainetta. Sitten Taavi olikin unessa ja nostin Taavin pöydälle hampaiden poistoa varten. Pekka jotain rymisteli ja kappasvain,eipä ollukkaan Taavi unessa ja hyppäsi seisomaan ja meinasi tippua korkealta pöydältä! Onneksi olin sen verran lähellä,että ehdin saada hännästä kiinni! :D Lopulta Pekka laittoi 10 kg edestä nukutusainetta ja alkoi poistamaan hampaita. Taavilta poistettiin kummatkin alakulmurit ja alhaalta viellä yksi etuhammas. Pekka sanoikin,että ei ne olis lähteny viellä pitkäänaikaan pois ja ite en olis niitä edes nitkuttamalla saanut. Purukalusto näytti kuulema muuten hyvältä, ei puuttunut edes hampaita (mikä on pienille roduille yleistä). Sitten ajettiin Vaattojärvelle ja olihan Taavi koko illan ihan pökkyrässä! Aluksi ei pystyssä pysynyt,ko olis pissalla pitäny käyä!

                            "Äiti! Miksi veit minut sinne kamalaan paikkaan ja nyt olen ihan sekasin!"

Vaattojärvessä oltiinkin perjantaista tiistaihin! Eipä siellä touhuiltu sen kummempia,kun oltiin vain ulkona, kylästeltiin, leikittiin Leidin kanssa ja ajeltiin autolla.



6.5 Sunnuntaina olikin Kemin Koiraharrastajien järjestämä Match Show! Sinne lähdettiin Jennan,Kaisan,Naavan,Emmin ja Taavin kanssa :) Mie ja Taavi oltiin tietenkin luokassa pienet pennut. Hui olihan se niin jännää! Ekat mätsärit ja oottaa vuoroaan ko tietää,että ihan kohta pittää astella kehään tuon pikku riiviön kans! Sitten se tulikin,nimittäin meidän vuoro! Ekana meidän kanssa kehässä oli pitkäkarvainen mäyräkoira. No se nyt meni meiltä miten meni :D Taavi oli sekasin ko seinäkello (eikä minussakaan mitään kehumista! :D) Hyvin anto poika kuitenki kattoa hampaat ja tutkia ittensä. Siinä ainoa plussa! :D Sitten Taavi päätti nostaa jalkaansa minun jalalle :D huh huh! Olihan siinä pokassa pitelemistä ja toisaalta vihan nielemistä kurkusta alas! Mäyräkoira sai punaisen (paremman) nauhan ja me sinisen! Tuomari perusteli valintaansa,että toinen oli kokeneempi ja meillä on viellä aikalailla treenattavaa ja ymmärrän kyllä miksi näin :D Sitten saatiin jäädä viellä kehään,kun otettiin siniset heti siihen perään. Toinen kierros meni jo paljon paremmin! :) Taavikaan ei ollu enään niin hermostunu (tai miekään :D) ja alko ymmärtää,että mitä pitää tehä ja miten pitää käyttäytyä. Meidän kanssa kehässä oli tosi näyttävä coton de tulear ja arvasin heti miten tämä päättyy mutta yritys oli hyvä 10! :D Cottonihan meidät voitti,mutta oltiin toisia! (kellekkään ei tartte kertoa,että ei meitä ollu kun kaksi ;)) Sitten oli Emmin ja Naavan vuoro. Molemmat meni tosi tosi tosi nätisti!! Naavasta olen niin ylpeä :) Jenna ja Naava saivatkin punasen nauhan ja sijoittuivat sen jälkeen 4/6 :) Hienoa!

Vähän kuvia mätsäreistä!


                                         " ÄITIII!! Ei sitä kuristavaa hihnaa!"  :D






                                                                       Jenna ja Naava

                                                                        Kaisa ja Emmi

Ennenkun lähdettiin Taavi ja Emmi mitattiin viellä säkämitalla. Taavin korkeudeksi paljastui noin 34 cm. Ihanne korkeus minun pojalla! :)

Kun oltiin tulossa mätsäreistä Jenna istui Taavin kanssa takapenkillä, rapsutteli ja hiplaili sitä ja hupsista Taavilla oli korvassa punkki! Enpä ollu ikinä semmostakaan öttiäistä nähny! Onneksi oli tuo Jenna apuna niin napattiin se heti pois!

Nyt on hallilla käynti ja treenaaminen jäänyt vähemmälle sen kennelyskän takia,mutta ajattelin tällä viikolla lähteä taas käymään :)

Että semmosia kaikkia juttuja tällä kertaa!

P.s Saatiin me mätsäreistä ruusukekki! Taavi ylpeästi sitä esittelee :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti