maanantai 23. huhtikuuta 2012

Kennelyskää



Niin saapui tähänkin taloon 12-13 välisenä yönä kennelyskä!

Onneksi yskä on lievä. Taavia yskittää vain riehaantuessaan kauheasti, yöt ollaan saatu nukkua rauhassa koko porukka :)

Vähän kyllä harmittaa,kun yskimisestä viellä kaksi viikkoa on varoaikaa.. Tapakasvatuskurssi päättyykin jo silloin. Ohjaaja kyllä vähän lupaili,että saataisiin se jossakin välissä suorittaa loppuun asti, joka olis enemmän kun mahtavaa :) Mutta tärkeämpää on tietenkin saada nyt koira terveeksi!

Viime viikon lopulla Taavi oikeastaan heitti yskimästä kokonaan,mutta enpä ole uskaltanu sitä viellä koirakavereiden luokse viiä tai lenkkeilyttääkkään ollenkaan.. Parempi ottaa varman päälle,kun sitten alkaa jälkeen päin jossittelemaan!

Kaveri kyllä neuvoi,että yskään voi antaa ihmisten Bisolvon-yskänlääkettä,mutta enpä nähny sitäkään tarpeelliseksi kun Taavin yskä oli niin "kuiva".

Nyt Taavi on jo kyllästynyt tähän lepäämiseen, kokoajan vain riehuu sisällä mutta pakko malttaa viellä vähän aikaa. Ollaan me kotona lähipäivinä harjoiteltu vähän tapakasvatuskurssin juttuja esimerkiksi sivulle menemistä,seuraamista ja paikallaan olemista.

Sitten kun herra tuosta paranee aletaankin treenailemaan! Vapuksi mennään Vaattojärvelle,sieltä lisää sitten kuulumisia ja jos saisin taavista vähän parempia kuviakin siellä! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti