sunnuntai 27. toukokuuta 2012

...,kun uitettu koira!

Jippii! Kesä se vain tulee :) sitä täällä ootellaankin innolla! Taavi onkin oikea auringonpalvoja,sekä sisällä että ulkona! Aina hakeutuu aurinkoon löhöämään! Siitä onkin pitkä aika kun olen viimeksi meidän kuulumisia päivitelly. Ollaan ehditty tässä välissä käymään lomailemassa Vaattojärveläki pari kertaa. Sainpas uuden kameran,joten kuvia tulee olemaan enemmän kun jaksatte kattoa :D Vaattojärvessä vain oltiin "luonnon helmassa" ja syötiin roskia (siis Taavista ne on niin herkkua)! Alotettiin seuraamisharjoitukset ja Taavihan osaa tosi hyvin! Miettien,että ollaan otettu seuraamista ehkä jonkun viisi kertaa nyt. Ei se olekkaan niin tyhmä miltä välissä tuntuu ;)

Roskia,nami nami!!


Viimisillä hangilla viilentymässä riehumisen jälkeen!


20.05 Sunnuntaina lähdinkin Jennan ja Minnan mukaan koiranäyttelyihin Kempeleeseen.Taavi ei päässytkään nyt meidän naisten mukaan! Naavalla ja Rillalla meni hyvin! :) Naavan käyttäytyminen oli kyllä parempaa Kemin mätsäreissä,mutta ei kamalan paha nytkään! Nosti itellekkin kyllä semmosen näyttely kuumeen,että huh huh! Edelleen toista pallia odotellaan! Minnakin kävi tunnustelemassa Taavin pallit ja kyllä se toinen siellä jossain nivusessa on,mutta tulis nyt vain paikalleen sieltä! :D Tullessa kävimmekin Taavin kasvattajan Sailan luona ja näin Taavin siskoa samalla,voi kun se olikin niin aikuisen näkönen verrattuna Taaviin ja niin lutunen :)) Eikö sitä niin sanota,että pojat on vähän hitaampia kehittymään kun tytöt! ;D

Viikolla saatiin sitten vieraita! Kaisa tuli Emmin ja Iinan kanssa käymään meillä kylässä! Taavi oli niin innoissaan vieraista ja vielläpä naisia! Taavi on kyllä niin keppihullu ja niin näytti olevan Emmikin! Siinäpä päivä meni koirille paiskoessa keppiä! Harkattiinki ja Taavi räksytti samalla kaikki naapurin lapset! :D



Keppihulluus! Takasin tuomisessa vain on vähän ongelmia :D

Rakkautta

"ÄITI! Onko tämä tarpeeksi iso heitettäväksi?"

yllätys,että kepin perään..

Viikolla käytiin myös Torniossa koirapuistossa Jennan ja Kaisan kanssa (koirat tietysti mukana!). Saatiin olla siellä ihan keskenämme mikä oli hyvä,nimittäin ei yksikään oikea koira voi kestää tämmöstä apinalaumaa tai niiden koirien omistajat varsinkaan! Olipa koirilla mukavaa ja Taavi raasu ei pysyny nuitten tyttöjen perässä. Naava ja Taavi olivatki hurjia ja kävivät uimassa! :o eipähän ainakaan pelkää vettä! Emmi oli niin neiti,että katteli vain rannalta. Oli Emmikin kuulema käynyt viimeksi uimassa. Enpä osaa sieltä sen enempää kertoa,mutta eikö ole niin että kuvat kertoo enemmän kun tuhat sanaa :)



Uskaltaako vaiko eikö?

Uskaltaa!! Naava-täti tekee uimavalvojan töitä.

rotta!

Naavakin pulahti


Hei tytöt,oottakaa!



Käytiin viikolla hallillakin vähän treenailemassa ja tosi hyvin meni! :) Ei olla käyty pitkiin aikoihin niin kerrattiin paria hyppyä ja putkea,mutta kyllä ne muistissa oli! Nyt onkin Torniossa avattu ulkokausi viikonlopun aikana! Huomenna olisi tarkoitus mennä taas treenailemaan! 

Tässäpä meijän kuulumisia! Kuvia nyt tuli aika paljon,mutta yrittäkää kestää!












1 kommentti:

  1. Huhuu Taavi ja emäntä! Kesä tuli ja meni ja kohta syksykin..
    Blogi on ihan halvaantunut - reippaus ei taida olla Taavista kiinni!
    Emäntää taitaa laiskottaa..vai onko opiskelukiireitä?

    VastaaPoista